• Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen, morgen 3 september beginnen alle trainingen weer.

    De wedstrijden zijn gepland, maar er kunnen nog wel wat wijzigingen nodig zijn. De takenplanning volgt snel.

    Twee teams zullen komend weekend al hun eerste wedstrijd hebben, de meeste andere teams het weekend erop. De eerste thuiswedstrijden zijn op 21 september.

    We hebben dit jaar een nieuwe website, die gekoppeld is aan sportlink, het systeem van de NBB waar onder andere alle administratie mbt wedstrijden en teamindelingen in wordt bijgehouden. We zijn nog aan het leren hoe alles werkt, dus er kunnen en zullen nog dingen aan de website wijzigen. Laat het ons maar weten als er zaken ontbreken of fout zijn. Dat kan als een mail naar info@bvoegstgeest.nl.

    Een punt van aandacht: de namen van de spelers zijn zoals die zijn geregistreerd bij sportlink. Het privacyniveau bepaalt hoe de speler getoond wordt. Op dit moment zullen veel spelers 'zichtbaar' zijn als 'afgeschermd'. Dit is erg onhandig voor op de teampagina's en straks bij de takenplanning. Wij willen graag iedereen van X14 en hoger vragen het privacyniveau aan te passen naar minimaal het niveau 'beperkt': dan is alleen de naam zichtbaar. Dat kan de speler of ouders van de speler aanpassen in de app van de NBB (zoek in de app store op basketball.nl). Nadere info hierover volgt.