• Onze sponsors

 • SponsorKliks is het grootste affiliatenetwerk voor (sport)verenigingen, sporters, scholen, goede doelen en overige non-profitorganisaties en laat leden en supporters gratis sponsoren.

  Als je wat online wilt kopen, kies dan jouw webshop via sponsorkliks en je steunt BVO.

 • Vakgarage Creyghton is dé garage in Leiderdorp en omgeving voor betrouwbare occasions en het al het onderhoud van uw auto.

  Samen met vele collega's maken zij deel uit van de Vakgarage formule, wat niet alleen garant staat voor kwaliteit, maar u kunt mee profiteren van gezamenlijke inkoopvoordelen! Zo ben u zeker van een goede prijs naast de gebruikelijke kwaliteit.

 • Anders denken, anders tanken.

  Tank bij Peut op de Rhijngeesterstraatweg 42 in Oegstgeest (vlak bij de sporthal De Cuyl), en voor elke liter brandstof gaat een cent naar BVO. Bij de garage hangt een tv-scherm met hoeveel er al gesponsord is.

 • Ook sponsor worden?

  Basketballvereniging Oegstgeest is opgericht op 9 oktober 1979 en is sinds die tijd gestaag gegroeid. Prestatie en clubgevoel zijn voor BVO-ers even belangrijk, sportiviteit staat voorop. BVO is een vereniging die gedragen wordt door de leden.

  Het bestuur van BVO heeft aangegeven meer aandacht te willen besteden aan sponsoring. Met sponsoring kan de vereniging een aantal doelen uitvoeren die zonder sponsoring niet mogelijk zijn. Het belang van de club staat daarbij bovenaan. Met de huisstijl van BVO wordt uiteraard rekening gehouden.

  Er zijn diverse vormen van sponsoring denkbaar. Neem contact op met BVO via leden@bvoegstgeest.nl om de mogelijkheden te bespreken.