Training & wedstrijd

Training

De teams trainen op diverse locaties in Oegstgeest en Leiden. De competitiespelende teams trainen in principe minimaal een keer in sporthal De Cuyl, daar waar ook alle wedstrijden worden gespeeld. De eventuele andere training wordt op andere locaties gedaan, meestal in een sporthal van een school.

Trainingslocaties

Sporthal De Cuyl – De Voscuyl 36, Oegstgeest
Gymzaal Het Dok – Rustenburgerpad 2, Oegstgeest
Gymzaal Poelweijde – Lange Voort 261c, Oegstgeest
Gymzaal Poelgeest – Jac. P. Thijsselaan 69, Oegstgeest
Gymzaal Jan Wolkers – Jan Wolkerslaan 20, Oegstgeest
Gymzaal Leo Kanner – Hazenboslaan 101, Oegstgeest
Leystede -Van Swietenstraat 2, Leiden

Wedstrijd

Teams die mee doen aan de basketbal competitie spelen in de weekenden wedstrijden tegen andere basketbalclubs. Meestal zijn dit clubs in Zuid-Holland, maar soms ook iets verder. In de basketball app kan je zien wanneer je tegen welk team je speelt en waar je moet zijn.

Als je een thuiswedstrijd in de Cuyl hebt, dan kan het zijn dat je een taak hebt. Het kan dan zijn dat je moet tafelen (de score bijhouden en het wedstrijdverslag invullen). Oudere spelers moeten als scheidsrechter fluiten bij wedstrijden. Er wordt zo veel mogelijk geprobeerd om je taak vlak voor of vlak na je wedstrijd in te plannen.

Basketball app

Voor een overzicht van de wedstrijden kan de Basketball app gebruikt worden. Basketball.nl is dé officiële app voor basketballers, fans en toeschouwers, officials, teammanagers en wedstrijdsecretarissen. Blijf op de hoogte van standen, uitslagen en programma’s van je eigen team. Volg favoriete basketbalverenigingen, teams en spelers. Bekijk al je persoonlijke- en de teamstatistieken.